Bedankt IM4THEM

Remco Heymans is gebeten door de triatlonmicrobe. Zijn grote doel was het finishen van een IronMan, een langeafstandstriatlon. Op 18 augustus 2024 stond hij aan de start van zo’n wedstrijd in Frankfurt.

Hij wou dit doel en bereik gebruiken om geld in te zamelen voor enkele vzw’s en goede doelen, die hem nauw aan het hart liggen. De broer van zijn vrouw, Pieter, heeft zijn hart gestolen. Pieter is één van onze cliënten in Emiliani. Dankzij Pieter was de keuze snel gemaakt: Emiliani werd één van de 4 goede doelen die Remco wou steunen.

Remco: “Sinds enkele jaren verblijft Pieter 5 dagen per week in Emiliani. Het zegt voor mij veel dat mijn schoonouders er zich goed bij voelen om de zorgen voor Pieter over te laten aan hen. Dan weet je dat het een bijzondere plaats is! Emiliani is veel meer dan een woonvoorziening voor Pieter en zovele anderen. Ze zijn duidelijk ambitieus, ambitieuzer dan de gesubsidieerde middelen toelaten. Ik hoop dan ook dat we met deze steunactie Emiliani kunnen helpen om hun ambities waar te maken!”

In de aanloop naar de wedstrijd organiseerde Remco samen met vrienden en familie verschillende steunacties om geld in te zamelen:

  • Verkopen van heerlijke koekjes op de kerstmarkt van Hamme.
  • Organiseren van een zwemacitiviteit.
  • Uitstippelen van een fietszoektocht.
  • Loopwedstrijd met pannenkoekenbak.

Dit bracht heel wat tijd en organisatie met zich mee, toch bleef Remco trainen. Van doorzettingsvermogen gesproken! 💪

Al het ingezamelde geld werd in één gezamenlijke pot bijgehouden en op het einde in 4 gelijke stukken verdeeld over de 4 geselecteerde vzw’s. 

Eind augustus ontvingen we een gift van maar liefst € 350! Een teken dat je onze cliënten een warm hart toedraagt.

Remco, gefeliciteerd met je sportieve prestaties die je leverde in Frankfurt. En bedankt voor het gulle gebaar dat je stelt ten opzichte van onze cliënten en medewerkers. Jij zorgt er mee voor dat we onze ambities kunnen blijven waarmaken. 🙏