Bedankt VLOT!-campus Sint Lodewijk

Bedankt VLOT!-campus Sint Lodewijk

De zesdes van VLOT! campus Sint-Lodewijk uit Lokeren organiseerden in juni 2024 hun afstudeerfeest ‘Den avond van de zesdes’. De opbrengst van die avond schonken ze aan twee goede doelen, waaronder Emiliani.

Tijdens hun proclamatie eind juni mocht Lut, directeur van Emiliani vzw, een cheque van maar liefst 4200 euro in ontvangst nemen! We willen hen hiervoor oprecht bedanken! 🙏

Hun gift gaan we gebruiken voor het aanleggen van onze belevings- en activatietuin, zodat onze cliënten een fijne plek hebben om tot rust te komen of actief bezig te zijn. Dit is wat we van plan zijn:

  • Rust en ontspanning: We plaatsen hangmatten, lounges en nestschommels waar onze cliënten lekker kunnen ontspannen.
  • Activatie en ontlading: Er komen een pingpongtafel, een nestschommel, een beweegbank, een hometrainer en een kuitmachine voor de nodige beweging en ontlading.
  • Beleving en sensorische prikkels: Watertafels, waterbakken, regenmakers, moestuintjes, speelpanelen en bollenspiegels zorgen voor allerlei leuke en prikkelende ervaringen.

Om ervoor te zorgen dat iedereen, ook rolstoelgebruikers, van de tuin kan genieten, leggen we grasmatten of een grasrooster aan. Dit alles is echt nodig om een fijne en aangepaste buitenruimte te creëren, iets wat we nu missen.